PERMANENT MAKE UP

PERMANENT MAKE UP


Vi arbetar endast under de strikta reglerna för hälsovårdsmyndigheterna. För varje behandling kommer en ny steril nål används som sedan kastas direkt efter behandlingen. 


Permanent make-up av ögonbryn och eyeliner är en semi-permanent pigmentering i det övre skiktet av dermis. Perfekt under sport och träning, vaknar på morgonen, går igenom regnväder och även när du torkar bort en tår under en romantisk film förblir din permanent make-up alltid på plats. Ett perfekt utseende 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. 

Ögonbryn

Vid Microblading/3D används ett handverktyg som ser ut som en penna. Man gör små snitt med pennan och färglägger sedan huden. Denna metod håller ca 1-3 år, det är väldigt individuellt beroende på hudtyp, ålder och hur man tar hand om tatuering. Sol, klor och saltvattensbad bleker pigmentet så det är väldigt viktigt att skydda ögonbrynen.


Eyeliner

Vid maskintatuering förs pigmentet ner i det översta hudlagret med hjälp av en vibrerande nål. En maskintatuering håller ca 2-5 år beroende på hudtyp, ålder och hur du sköter om din tatuering. 


Så går behandlingen till

En konsultation görs alltid innan behandlingen börjar där vi går igenom hur behandlingen går till och vad du kan förvänta dig. Jag är väldigt noga med att ni tagit till er informationen och därför undertecknas ett intyg av dig.

Behandlingen börjar med att vi tillsammans ritar upp formen och väljer ut den färg som passar dig bäst. Därefter appliceras en bedövnings gele som ska verka ca 20min. Varje kund upplever behandlingen annorlunda vissa kunder kommer att känna vibrerande eller rispande och vissa kommer inte att känna någonting alls. Behandlingen tar ca 2 timmar. Innan du går hem så får du med​ dig skötselråd och färginformaton . 

Efter behandlingen

Huden kan bli irriterad och rodna direkt efter behandlingen. Detta går över inom ett dygn. Tatueringen kan uppfattas lite stark direkt efter behandlingen men det går bort ca 30% under den första veckan då sårskorpan börjar falla av. Läkningstiden efter behandlingen är 3-8 dagar men slutresultatet är upp till 6 veckor. Det ingår 1 återbesök som görs efter 6 veckor i priset.


Före besöket:

-Sola inte på 24 timmar innan ditt besök. Du ska inte heller äta starka mediciner, eller vara alkoholpåverkad.


-Meddela eventuella sjukdomar före ditt besök så att vi har möjlighet att ta ställning om behandlingen kan genomföras eller inte. Färgerna är milda och snälla men om du är mycket känslig så finns det möjlighet att göra ett färgtest. Detta behövs göras minst 2dygn innan ditt inbokade besök.Efter besöket:

-Inget annat än koksalt och vaselin får användas på området som pigmenterat under de första 24 timmarna. 

-Ingen träning eller duschning under det första dygnet.


-Undvik att sminka dig direkt på området tills att såret har läkt då detta kan leda till infektioner samt påverka färgpigmentet.


-Skrapa eller klia inte på skorpan, den ska trilla bort av sig själv.

PRISER
PHI BROWS

3D Ögonbryn 4000kr (ingår 1 återbesök)


PHI FUSION

3D bryn plus skuggning

4000kr


 3D ögonbryn återbesök efter 1-2 år 1500kr 


3D ögonbryn återbesök efter 2-3 år 2500kr


 Eyeliner över eller under 2800kr (ingår 1 återbesök)


Eyeliner över och under 4000kr (ingår 1 återbesök)

 
Mouche (skönhetsfläck) 800kr 


Konsultation 300kr (dras av vid behandlingstillfället.)

KONTAKT

Adress: Trädgårdsgatan 24, 702 12 Örebro

Tel: 0739 89 82 73

Email: Info@beautyroom.nu

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag: 09:00-16:00

Lördag & söndag: Stängt


FÖLJ MIG

shr

Copyright © All Rights Reserved